We create audiovisual dreams

Konferens. Vi har en lång erfarenhet av skapa effektiva och ekonomiskt hållbara Av-tekniska lösningar till konferens världen Läs mer nedan.

 

Välkomna till Future-Av Consulting Sweden.

Mobil: 070- 720 98 98

Konferens & möten

Skall ni köpa ny eller behövs en viss del av er AV-utrustning uppgraderas i era konferens och mötes lokaler, och inte heller vill betala för mycket? Då hjälper vi er. Kontakt: 070-720 98 98.

 

 

 

Vi löser era eventuella problem angående ljud & bild utrustningen på ett kostnads effektivt och professionellt sätt. Oavsett vad det gäller så har vi alltid en lösning på det.

 

Vi säljer och installerar även AV-inrednings lösningar och övrig inredning.

Bla Skrivtavlor, bord, stolar, ljudaborberande avskiljnings väggar för kontor, talarstolar, blädderblocks system, filmdukar, skensystem, Av-skåp. teknik skåp mm.

 

NYHET! Mötesbokare/konferensrum

Kostnadseffektiv mötesbokning via pekskärm eller direkt i din Outloook/Google kalender. Vill ni på ett enkelt och snyggt sätt se om konferensrummet är bokat eller ledigt? Då finns det ett prisvärt och smidigt enkelt bokningssystem där du/ni kan boka rummet/rummen direkt på pekskärm eller direkt i Outlook/Google kalendern. Ring oss på tel: 070-720 98 98 för mer information och demonstration.

 

Installation & montering

 

Våra installatörer installerar åt er till löpande kostnad eller till ett fast pris. Ni som kund väljer.

 

Vi installerar all ljud och bild utrustning samt styr system med programmeringar och utbildningar.

 

Leverantörer och märken

 

Vi säljer endast dom märken och utrustning som vi sjävla vet fungerar och håller en hög kvalitè bla från Hitachi, Epson, Sony, Panasonic, Optoma, Kramer, Monkey Cables, Electro voice, AKG, Apart, TOA, Australian monitor, Mitsubishi, Vivitek, Sharp, Philips, LG, Grandview, Euroscreen, Draper, SMS Smart Media Solutions, AMX, Vogels professional, Chief, Lumens m.fl

 

Genom drygt 14 år inom den audiovisuella branschen så vet vi vad vi gör och vad vi talar om så välkommen att kontakta oss för ett möte eller för mer information.

Kontakt: 070-720 98 98

info@futureav.se

 

Vi har projektorer för det stora mötet likväl som det lilla.

 

Vi har projektorer på upp till ca 20.000 ansi lumens och självklart olika tillvals linser för olika projiceringsavstånd.

 

Interaktiva data/video projektorer (använd en vanlig whiteboard som visningsyta) eller en touch led-lcd skärm som är perfekta och nya produkter för alla slags möten och presentationer tex för arkitekt, design, konferens eller byggföretag. Då kan dom (ni) snabbt få upp sina (era) ritningar och modeller för att direkt kunna ändra, zooma in-ut, skriva, rita, anteckna etc.

 

Låt kunden själv få vara med och bestämma hur tex deras hus, mötesrum skall inredas genom att själva få flytta objekten sk drop and drag med bara sitt fingerså är dom ännu mer kund än att bara sitta framför en liten 24 tums skärm. Efter att ha sett detta så är kunden mer övertygad att han skall välja just er än innan törs vi nästan lova.

 

I mindre mötesrum så kan man använda en bra led tv, lcd skärm.

skärmar passar rum med upp till ca 15-18 deltagare. Utöver detta rekomenderas projektor. Separat ljud system föreslås för att få så bra presentatationer som möjligt.

 

Självklart har vi även skrivtavlor av olika de slag samt glasskrivtavlor av absolut högsta kvalite för en lång livslängd och skrivglädje.

 

Konferenstelefoni lite info

 

Att använda riktigt profesionell utrustning vid olika möten är ju en självkalrhet och det bör det också vara när man har telefon konferenser. En Konftel konferens telefon gör mötet til len glädje med rent och fint ljud.

Läs mer på www.konftel.se

Kontakt: 070-720 98 98

Oavsett vilket ljud ni söker så löser vi det åt er till era konferens salar.

 

Vi har även trådlösa och trådbundna tal ljuds lösningar för både stora och små salar.

 

Även 100v (100 volt) lösningar för smidiga paralell koplingar av många högtalare samtidigt. Både för vägghögtalare och infällda högtalare. PRO 100v system är mycket hållbara lösningar och finns med eller utan inbyggd mixer för tex mikrofoner etc.

 

Några av våra ljud märken är bla Electro Voice. AKG, Apart, Kramer, Mipro, Ecler audio, Polk Audio,TOA, DS-pro, Australian Monitor, T&M m.fl.

 

Kablage lite info

 

Vi säljer och tilhandahåller det mesta inom ljud och bild kalblar, adaptrar för mycket bra bild och ljud återgivningar bla från Extron, Kramer, Q-bulk, Monkey Cables m.fl. Anv'änder man bra profesionella kablar så blir också kvalitèn bra erftersom billiga kablar ofta ger en billig och dålig bild eller ljud.

 

Vi har också olika signal omvandlare scalers, matriser mm för olika sammankopplingar.

 

25-35 m HDMI utan extern förstärkning är det möjligt? JA svarar vi för vi har kablarna för det som en av dom första AV-företagen i Sverige och troligen i Europa också. Fungerar alldeles utmärkt. Köp och testa själv1 Är ni inte nöjs så är det bara attt returnera kabeln till oss. Men det fungerar. Detta är lösningen för tex en hörsal eller utställning. Behöver ni ännu längre så används en CAT 6.

 

Tillbehör såsom stativ, lampor mm lite info

 

Vi säljer stativ för projektorer, skärmar, surfplattor från bla Vogels, Grandview, SMS smart media solutions m.fl. Behöver ni en ny lampa tiller er projektor? Det har vi också och alltid till bra priser och snabba leveranser fram till er dörr.

 

Cube från NuForce-Hett bra ljud i litet format

Skäm bort era gäster och er själva med den lilla kub högtalaren från Nuforce som helt enkelt heter Cube.

 

Mycket bättre ljud i i en sådan liten högtalare är mycket svårt att finna. Placera 1 st av denna extremt sensuellt bra högtalaren på skrivbordet eller i hotellrummet så törs vi nästan lova att ni och kunden får ett extra stort leeende i mungiporna. Finns i dom färger ni ser på bilden och på deras hemsida www.nuforce.com sök på cube.

Future-Av Consulting Sweden 2012 © Copyright