We create audiovisual dreams

Läs berättelsen om oss nedan.

 

Välkomna till Future-Av Consulting Sweden.

Mobil: 070- 720 98 98, info@futureav.se

Om företaget-The story

Future-AV Consulting Sweden

Källängsvägen. 9

181 43 Lidingö

 

Telefon: 070-720 98 98

Mejl: info@futureav.se

 

Obs! vi har ingen butik utan eventuella produkter skickas otast direkt från våra leverantörer till kund om inget annat avtalats.

 

Samtliga produkter tillhör företaget tills dess full betalning skett.

 

Företaget är försäkrat via Trygg Hansa/Trygga Firman.

Företaget är godkänd för F-skatt

 

Miljötänk: Vi försöker alltid att återvinna så mycket som möjligt av kartonger, plastförpackningar, metall ariklar, kablar, elektronik avfall mm genom att lämna in det till någon miljöstation. Vi försöker också i största möjliga mån i val av våra leverantörer se till att dom också har ett så bra miljötänkande som möjligt.

Vi har drygt 14 års erfarehet inom området AV-teknik

The story

 

We Create audiovisual dreams-vi skapar audiovisuella drömmar är vår nya slogan och det stämmer också så väl överens med det vi gör. V skapar en dröm av funktionellt effektiva och snygga audiovisuella inredningslösningar åt just er.

 

Företaget är grundat av Roger Rikkonen i maj 2008 mitt i en brinnande finanskris (och folk runtomkring tyckte att man var halvt galen som startar ett företag just då, men det gjorde bara att man kämpade på ännu hårdare och företaget finns ju kvar idag så det hårda arbetet lönade sig) som ett märkesoberoende AV-konsultbolag (och vi är fortfarande ett fritt bolag som själv väljer vilka märken vi vill ha i vårt sortiment utbud dvs det som vi själva kan stå för och som håller en hög kvalité) inom AV-rådgivning men har sedan gått mer mot att också verka inom hela det audiovisuella spectrat inom rådgivning, försäljning, projektledning, installation och support mm inom området AV som förresten betyder audio & video och som också innefattar Inredning för kontor, offentliga miljöer,konferens, butiker, skolor m.fl.

 

Vi har också mycket kontakter med olika arkitekter och inredare för nya och befintliga projekt samt med leverantörer inom högkvalitativ LED belysning.

 

Så när ni vill ha en trygg och säker AV-leverantör kontakta då oss. Välkomna!

 

Med vänliga hälsningar!

 

Roger Rikkonen/Grundare

Certifierad Hitachi Starboard Partner

Vi är from 2012 också en HITACHI STARBOARD CERTIFIED PARTNER för bla deras interaktiva programvaror, interaktiva skrivtavlor, interaktiva projektorer, dokumentkameror för trygga och säkra interaktiva kuskaper och köp. kontakta Roger Rikkonen för mer information.

Future-Av Consulting Sweden 2012 © Copyright