We create audiovisual dreams

Referenser. Här finner ni våra refensbilder från olika projekt. Vi har genom åren fått mycket stor uppskattning för mycket väl utförda projekt/installationer och för vår glatt vänliga support.

 

Välkomna till Future-Av Consulting Sweden.

Mobil: 070- 720 98 98

Kontakta oss:

Mobil: 070-720 98 98

info@futureav.se

Refenser

På denna sida ser ni några av de installationer vi gjort. Bla en digital signage skärm med full HD lösning och en trådlös HDMI spelare åt kund mitt i Stockholm. Ett konferensrum i Stockholm med en Vivitek full hd projektor mm. En interaktiv lösning åt kund mitt i Stockholm City (Hitachi interaktiv projektor) och tillhörande ljudsstem. Klassrums lösning Spånga. Matsals lösning med kfraftfullt ljud och bild. Ljud lösning (infällda högtalare 100v system) åt butik i Lidingö Centrum och en restaurang i Eskilstuna bla. Mer bilder och så kommer så småningom.

Några kommentarer från kunderna är bla: Det fungerar hur bra som helst vi är helnöjda. Det var ett nöje att få göra affärer med dig/er. Serviceminded och trevligt. Det ser mycket bra ut, tack för bra service. Professionell information i offertens utförande och i presentationen. Professionellt och trevligt bemötande. Kablarna som ni har levererat fungerar utmärkt precis som ni sa att dom skulle, tack! Bli en nöjd kund ni med.

Future-Av Consulting Sweden 2012 © Copyright