We create audiovisual dreams

Skola. Under denna rubrik så berättar vi mer om vad och hur ni kan använda våra tjänster och produkter på det allra bästa sättet.

Ni som skola kan också skriva ett avtal med oss för ännu bättre priser och support. Läs mer nedan.

 

Välkomna till Future-Av Consulting Sweden.

Mobil: 070- 720 98 98

Skolan och AV-tekniken

Vi levererar, installerar, utbildar inom AV-teknik till skolan m.fl.

När ni som skola behöver ha AV-teknisk utrustning så kontakta oss för mycket kostnadseffektiva lösningar.

 

Vi är experter på all slags bild & ljud utrustning för klassrum, hörsalar ect.

 

Vi har även extremt enkla och smidiga informations system för s.k skol tv.

 

Läs mer nedan om var vi kan göra för er.

Hitachi m.fl interaktiva enheter

 

Hitachi Starboard interaktiv projektor (använd er skrivtavla interaktiv tavla)

Vi levererar, installerar och utbildar inom Hitachi`s interaktiva produkter.

 

Vi är en Hitachi Starboard Certified Partner för trygga och säkra interaktiva lösningar.

 

Hitachi interaktiv projektor (iPJ-AW2519NM) på hela 2500 ansi lumens med WXGA 1280 x 800 upplösning och HDMI, VGA och ljudanslutningar samt inbyggd 10 w högtalare. Denna projektor kombinerat med Starboard programvara är helt fantastisk. Utbildnings paket finns i olika utföranden. Ultra short throw projektor. Väggstativ ingår.

 

Hitachi`s interaktiva projektorer och interaktiva skrivtavlor levereras med Starboards programvara som är utvecklad av och som hela tiden fortsätter att utvecklas vid Cambridge Univerity i UK av deras pedagoger. Programvaran har fria licenser och fria uppdateringar. Den kanske bästa interaktiva programvaran som finns idag?

 

Läs mer på www.hitachisolutions.us.com (Starboard) www.starboardforum.com

 

Hitachi Starboard interaktiva skrivtavlor

Vi har även Hitachi Starboards interaktiva skrivtavlor som finns i storlekar på upp till 89" med TRIO funktion dvs att tre (3) elever kan arbeta interaktivt vid tavlan samtidigt. Kontakta oss för mer info tel: 070-720 98 98.

 

Hitachi Starboards interaktiva skrivtavlor levereras också med Starboard programvara som har fria licenser och fria uppdateringar. Den kanske bästa interaktiva programvaran som finns idag? Så har ni redan en vanlig data/video projektor i tak eller på vägg så köper ni bara till en interaktiv skrivtavla från tex Hitachi Starboard av oss. Mycket prisvärt.

 

Nyhet! Hitachi touchsreen 65" storlek med Starboard programvara dvs fria licenser och programvara m, precis som till projektorerna och skrivtavlorna. Under april månad ut till kampanjpriset 38.500 kr st/touch skärm 65" exklusive moms/frakt.

 

Epson interaktiva projektorer (använd er skrivtavla som interaktiv tavla)

Vi levererar, installerar, utbildar inom Epsons fantastiska interaktiva projektorer.

Finns flertalet olika alternativ och funktioner. Både i XGA och WXGA upplösningar. Epson EB-485Wi LW med 3100 ansi lumens ute nu. Ultra short throw projektorer.

 

Läs mer på www.epson.se

 

Självklart har vi också deras dokumentkameror.

 

Vi säljer också Active Board interaktiva skrivtavlor från Promothean. Dessa tavlor är extremt populära i skolan. Läs mer på www.prometheanworld.com

www.prometheanplanet.com

 

Övriga interaktiva projektorer

Vi har även interaktiva projektorer från Optoma, Benq, Sony, Vivitek.

Vi säljer även lösa licenser till Wizteach interaktiva programvara. Suverän programvara för lärare, läs mer på www.wizteach.com

 

Kontakta oss för mer information, demo av interaktiva produkter.

Mobil: 070-720 98 98,

Mejl: info@futureav.se

 

 

Dokumentkameror, voteringssystem, ljud lösningar, säkerhets stativ

 

 

Har ni en iPAD så kan ni koppla den till våra interaktiva skrivtavlor.

 

Skrivtavlor wb och glas

Vi säljer whiteboard tavlor, glas skriv tavlor, pennor och rengöring. Alla våra whiteboard tavlor är med en glasemaljerad yta av absolut högsta kvalitè för ett lång användande. våra glasskrivtavlor är av härdat glas för absolut bästa resultat och säkerhet.

 

AV-inredning

Hos oss så hittar ni det mesta inom AV-inredning tex multimediavagnar, rack skåp/teknikskåp (19" och andra storlekar), skärmväggar för ljud isolering (Götessons) mm. kontakta oss om det är något speciellt ni eftersöker så hjälper vi er med det.

 

 

Är er skola, gymnasium etc på G att inhandla dokumentkameror? Kontakta då oss innan. Vi säljer dokumentkameror från Lumens, Samsung. Starboard, Epson, Optoma, Qomo. Alltid till bästa möjliga pris.

 

En dokumentkamera är vår tids nya oh-projektor fast digital och smart. Visa föremål, tidningar, böcker, insekter etc direkt i datorn eller koppla mot projektor eller skärm och visa för alla deltagare. Fantastiska möjligheter att visa upp detaljrikt i storformat. Finns även möjlighet att koppla till ett separat mikroskop. Vad det än är så löser vi det åt er.

 

Voterings och response system gör att eleverna på ett mycket smidigt sätt kan göra prov, röstningar etc via knappval och som direkt går in i en dator och sparas ner. På detta sätt så kan man också på ett snabbt se vad enskild elev gjort fel respektive rätt på. Liknande system används i tv studios när man skall göra olika val. Se länk till Quizdom www.quizdom.com

 

Ljud lösningar för klassrum, hörsalar. När ni behöver ha effektivt ljud i era klassrum eller hörsalar så har vi tekniken och supporrten.

 

Även kompletta tal ljuds lösningar dvs trådlösa mikrofon/head sets. Självklart har vi också hörlurar till elever och lärare i olika prisklasser.

 

Säkerhets stativs lösningar för projektorer och skärmar har vi av olika slag. Kontakta oss för mer information.

 

 

 

Future-Av Consulting Sweden 2012 © Copyright